Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Jeg er ikke så jævla glad hver julekveld

Spilleplan

Tramteaterets Anders Rogg og Terje Nordby forener igjen krefter, denne gangen på vegne av alle de som allerede har fått mer enn nok av jula.

Førjulskabareten Jeg er ikke så jævla glad hver julekveld blir et unikt gjensyn med Rogg og Nordby i tospann. Deres første oppsetning sammen på 32 år beskrives som en førjulskabaret for folk som ikke gleder seg til jul. Blant problemstillinger som behandles er spørsmål om engler egentlig er helt vanlige mennesker, bare med fjær på. Om drikkepresset er eldre enn jula. Og om hvorvidt Coca-Cola Company har mishandlet julenissen. Fra dypt alvor til vill raljering tar kabareten opp temaer som ellers drukner i shopping og gavehysteri. Helt overordnet stiller Rogg og Nordby spørsmålet: Går det an å både grue og glede seg til jul?

En engasjerende, morsom, tankevekkende, sår og utfordrende forestilling som egner seg like mye for julegledere og juleambivalentalister som for julevegrere”, skriver Carl Petter Oppsahl, gateprest i kirkens bymisjon.

Gjester Oslo Nye Teaterkjeller’n fra 28. november 2018

Om Anders Rogg og Terje Nordby:
Etter at Tramteateret ble oppløst har Anders Rogg fortsatt som musiker, også i teatersammenheng i tillegg til en rekke utgivelser med originalt materiale. Terje Nordby er aktiv som dramatiker, prisvinnende sågar, og har produsert radioprogrammet Mytekalenderen.
Scene:

Teaterkjeller’n

Billetter:

Pris kr. 350,- inkl. billettavgift
Vanlige rabatter

Varighet:

Ca. 1 time og 10 minutter

Premieredato:

Spilles fra 28. november 2018

Et gjestespill:
JEG ER IKKE SÅ JÆVLA GLAD HVER JULEKVELD
av og med Anders Rogg og Terje Nordbye

Tilrettelagt av Solid Media Group