6
Alt man kan ønske seg til jul
VG
5
Mystikk, magi og menneskelig samhold
Dagbladet
5
Teatermagi som kan skape et publikum for fremtiden
Aftenposten

Foreldreløse Selma har i flere år bodd midlertidig hos naboen Ruth, sammen med hunden Casper. Hennes høyeste ønske er å få en ordentlig familie. Dette skriver hun i brev til julenissen. Brevet finner på mystisk vis veien til nisseriket Snøfall. Etter hvert havner også Selma der, selv om Snøfall ikke er tilgjengelig for vanlige mennesker. Men Selma er kanskje ikke en helt vanlig jente…?

Snøfall  er basert på NRKs julekalendersuksess ved samme navn. Teaterforestillingen mottok strålende anmeldelser da den hadde urpremiere på Hovedscenen i 2018 og ble heddaprisnominert som Beste barneforestilling.

NBTeatret anbefaler sterkt ikke å ta med mindre barn og/eller babyer på forestillingen. Dersom man likevel velger å gjøre det, gjør vi oppmerksom på at alle som skal inn på forestillingen må ha gyldig billett.

Sesongpremiere 16. november 2022 på Oslo Nye Hovedscenen

(urpremiere 1. november 2018 på Oslo Nye Hovedscenen)

Se program (trykket program med aktiviteter for barn selges på teatret)

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.