Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Personvernerklæring

Oslo Nye Teater tar personvern på alvor og behandler personopplysninger i tråd med personopplysningsloven og EUs personvernforordning (GDPR). Vi deler ikke personopplysninger med uvedkommende, og har interne rutiner i henhold til norsk lov om hvordan personopplysninger skal behandles.

Vi ønsker å gi deg tilbud om teaterbilletter og annen forestillingsinformasjon.
Gir du oss samtykke benytter vi din kontaktinformasjon og lagrer den.
Vi lagrer navn, e-postadresse, telefonnummer, adresse, dine billettkjøp og cookies dersom dine nettleserinnstillinger tillater det
(se cookie policy).

Ønsker du å få tilsendt tilbud og informasjon fra oss?
https://oslonye.no/jeg-vil-ha-informasjon/

For mer informasjon om personvern og dine rettigheter, se Datatilsynet
https://www.datatilsynet.no/regelverk-og-verktoy/lover-og-regler/personvernregelverket/
og Personopplysningsloven
https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-38

Cookie-retningslinjer
Vi bruker cookies og sporingskapsler på www.oslonye.no.
Retningslinjer som forklarer hvordan og hvorfor kan du lese her. (her: linkes til avsnittet under)
Cookies kan blokkeres. Hvordan du gjør det finner du nederst i artikkelen.
Link til underside om cookie-policy.

*Cookiepolicy *(Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler).
Hva er en informasjonskapsel?
Cookies er tekstfiler som plasseres på nettsidene til Oslo Nye Teater og som lastes ned i din nettleser.

Vi bruker cookies for å markedsføre teateroppsetninger, lage statistikk og for å måle resultater av aktivitetene vi gjør. Vi deler våre cookie-data med Ticketmaster, Adform, Google, Youtube og Facebook/Instagram.

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?
Informasjonskapsler på nettstedet vårt kan deles inn i fire kategorier:

Essensielle cookies
Noen informasjonskapsler er avgjørende for driften av nettstedet vårt. For eksempel vil cookies tillate oss å identifisere brukere slik at de kan logge seg på kontoene sine. Hvis du velger å deaktivere disse cookies, vil du ikke være i stand til å få tilgang til kontoen din.

Ytelsescookies
Vi bruker cookies for å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet vårt og for å overvåke nettstedet vårts ytelse. Dette gir oss muligheten til å identifisere eventuelle problemer og raskt fikse eventuelle problemer. For eksempel kan vi bruke ytelsecookies for å holde styr på hvilke sider som er mest populære. Vi kan også bruke ytelsecookies for å vise lenker til andre sider som vi tror du kan være interessert i, basert på de sidene du har sett på.

Funksjonalitetscookies
Vi bruker funksjonalitetcookies for å huske dine preferanser. For eksempel til å huske eventuelle endringer du har gjort i dine preferanser i kontoinnstillingene. Vi kan også bruke funksjonalitetcookies for å gi deg andre tjenester, for eksempel slik at du kan se videoklipp på nettstedet vårt.

Annonserings- eller sporingskapsler
Vi og våre tredjeparts annonsører bruker cookies for å gi deg reklame som vi mener er relevante og av interesse for deg. For eksempel, hvis du ser på en artist eller hendelse du kan se reklame for samme artist eller hendelse eller lignende artister eller hendelser på nettstedet vårt og andre nettsteder du besøker.

Tredjeparts informasjonskapsler
Vær oppmerksom på at tredjeparter (for eksempel reklamenettverk) kan bruke informasjonskapsler, som vi ikke har noen kontroll over, for å gi deg målrettet reklame. Disse cookiesene er sannsynligvis ytelse-cookies eller reklame eller sporingskapsler. Vi kontrollerer ikke disse tredjeparts informasjonskapsler og for mer informasjon bør du sjekke tredjepartspersonvern og / eller informasjonskapslerpolicyen.

*Vil du blokkere for bruk av cookies? *
Hvordan endre nettleserinnstillinger
Du kan endre innstillingene på nettleseren din for å begrense hvilke cookies kan stilles inn. Disse innstillingene er vanligvis funnet i “alternativer” eller “Innstillinger”-menyen i nettleseren. Ytterligere informasjon kan bli funnet her, eller i ‘Hjelp’-menyen i nettleseren din:
Cookie-innstillinger i Internet Explorer
Cookie-innstillinger i Chrome
Cookie-innstillinger i Firefox
Cookie-innstillinger i Safari

Ticketmaster er vår billetteringssamarbeidspartner.
Du kan lese om deres retningslinjer for personvern og cookies her:
https://www.ticketmaster.no/help/privacy-policy/
https://www.ticketmaster.no/help/footerny/cookies/cookies.no-no.html?language=no-no

Tilrettelagt av Solid Media Group