Baker levde et urolig og hardt liv med dop og rus, langt fra den harmonien han skapte i musikken. Han vokste opp som en outsider og søkte trøst i musikken. Som voksen ble han både en verdenskjent trompetist og sanger, men også en hjemløs, rusavhengig, musikalsk poet. Det brutale livet han levde vil alltid stå i kontrast til den vakre musikken han skapte og fremførte.

Under fortellerkonserten My Buddy – en hyllest til Chet Baker, blir publikum tatt med tilbake til Bakers barndom. Gjennom korte fortellinger, beskriver vokalist og forteller Trond Haugmark noen av de reisene, møtene og hendelsene som formet jazzlegendens liv, frem til hans død i 1988. Mellom fortellingene fremføres låter fra Chet Baker Sings (1954), et album preget av melodiøse og harmoniske melodier. Det er kjærligheten som går igjen som tema, men også lengsel, ensomhet og vennskap.

Dørene åpner 20:00

Konserten starter: 21:00

Spilles i Oslo Nye Teaterkjeller’n 16. sept. 2022

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.