Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

En tjener for to herrer

Spilleplan

Richard Beans suksesstykke – en bearbeidet musikkversjon av klassikeren fra 1743 – har gått som en farsott rundt om i verden siden urpremieren i 2011. Nå kommer vanviddet endelig til Oslo!

Den unge arbeidsløse, kjærlighetssyke og alltid sultne musikeren Francis (Bjarte Hjelmeland) ser sitt snitt til å tjene mange penger og få så mye mat han vil ha. Han må bare klare å håndtere to herrer samtidig, som selvsagt ikke skal vite om hverandre. Men forviklingene står i kø: et fornuftsekteskap mellom to arvinger, en ihjelslått brudgom, en utkledd tvillingsøster, en elsker og en meget gammel servitør for å nevne noen. Midt imellom disse står Francis, som på de finurligste måter prøver å sjonglere hemmelige beskjeder mellom sine to herrer. Og får han i det hele tatt noe å spise?

Richard Beans versjon av Goldonis klassiker, er en 60-tallsbonanza av herlige kostymer og musikk, hvor skuespillerne bryter ut i musikalske coverlåter fra tidsepoken, livlig akkompagnert av et live band. Det hele regisseres av Kim Haugen.

Velkommen til en vanvittig kveld i teatret!

Norgespremiere Oslo Nye Hovedscenen 6. september 2017

Scene:

Oslo Nye Hovedscenen, Rosenkrantzgt. 10: Hovedscenen

Billetter:

Pris kr. 520,- / 295,- inkl. billettavgift.
Vanlige moderasjoner

Premieredato:

Norgespremiere 6. september 2017

MEDVIRKENDE:
Bjarte Hjelmeland * Nils Vogt *
Petter Vermeli * Ingvild Holthe Bygdnes * Henriette Faye-Schjøll * Trond Høvik *
Siren Jørgensen * Sindre Postholm * Kari-Ann Grønsund * Per Skjølsvik.

Musikalsk ansvarlig: Hans Einar Apelland * Perkusjon: Leif Osen.

Regi: Kim Haugen * Scenografi og kostymer: Milja Salovaara * Lysdesign: Anders Busch * Masker: Julie A. Clark * Dramaturg: Siri L. Ramberg.

EN TJENER FOR TO HERRER
av Richard Bean
Oversatt av Bjarte Hjelmeland

Tilrettelagt av Solid Media Group