Historien om oksen Ferdinand som helst vil sitte for seg selv og nyte blomsterduften, er en rørende, morsom og tankevekkende fortelling. Den fredselskende oksen blir tatt for å være en hissig tyr og sendes ut til kamp på tyrefekterarenaen, med et overraskende utfall. Ferdinand vil nemlig ikke slåss.

Oksen Ferdinand hadde urpremiere som figurteater i Trikkestallen i 2007. Da, som nå, står Marianne Edvardsen alene på scenen og puster liv i dukkene med enkle og virkningsfulle midler. Med det levendegjør hun Ferdinands dramatiske historie og åpner en magisk dør til det kanskje mest lekne og fantasieggende rommet teatret kan by på.

Munro Leafs klassiker om oksen Ferdinand utkom i 1936 og mange fredselskende voksne trykket boken til sitt bryst, mens flere diktatorer forbød den. Ikke lenge etter kom Disneys Oscar-vinnende animasjonsfilm og både filmen og boken er kjent og elsket av barn verden over.

Premiere 6. oktober 2021 i Oslo Nye Trikkestallen

Tips til teatertur med barn

Forestillingen onsdag 27/10 er avlyst p.g.a. streik. På forestillinger som har ligget i åpent salg vil det fra Ticketmaster bli refundert automatisk til kort brukt ved kjøp. Det kan ta noe tid.

 

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.