Med forestillinger som Jul i Blåfjell og Snøfall er det blitt en tradisjon for Oslo Nye Teater å bringe NRKs julekalendere til scenen. Vi er stolte over å kunne annonsere at vår hovedscene kan bytte navn til Kristiania Magiske Tivolitheater for julesesongen 2023. Hva kunne vel vært mer passende for hele byens teater?   

 

Det blir akrobatikk, musikk, magi og dans i en vakker og underholdende forestilling, med de kjente karakterene fra TV-serien: Ensomme Luka, som har et vanskelig forhold til pappaen sin, men som på tivoliet finner nye venner – og sitt trylletalent. Erle som er livredd for å bli fattig igjen og ikke skyr noen ting for å unngå det. Modige og kloke Gabrielle, som har arvet en hudsykdom etter moren sin, og som frykter for fremtiden. Lobelia, som gjør opprør mot sin mor. Og teatersjef Johanna, som må bruke alle sine krefter på å redde tivoliet.   

 

Kristiania Magiske Tivolitheater en stor fortelling om en liten del av byen vår, om hvordan sorg og redsel påvirker oss, og om hvordan vi mennesker er sterkest sammen.

Urpremiere 2. november 2023 på Oslo Nye Hovedscenen

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.