Foran en fullsatt hovedscene på Borgerteatrets første forestilling, fortalte ni unge modige mennesker oss om sine fotspor, fotspor som har ført dem dit de er i dag.

En har fotspor i psykiatrien bak seg, en som løpegutt for narkotikasalg og flere har fotspor i barnevernet. Men det finnes også fine fotspor, som første time på et dansestudio eller som minnet om en kjærlig far som ikke lenger lever. En har gått skritt som har gjort han til forfatter, og en har mange fotspor bak seg på Holmlia – hjemstedet som han elsker.

Alle fotsporene brakte disse ni unge menneskene til Oslo Nye Teaters hovedscene. Felles for de medvirkende var at de er osloborgere og at de opptrådte med sin historie for første gang, denne lørdagen på Oslo Nye Teater.
Forestillingen ble avsluttet med et innslag med Furuset Dansestudio.

Etter forestilling var det anledning for publikum til å stille spørsmål.
Forestillingen ble tegnspråktolket.

Neste Borgerteaterforestilling kommer i 2024.

Les om Borgerteatret på Oslo Nye Teater

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.