5
Forviklingskomedie på høyt nivå
Aftenposten
En triumf for Oslo Nye Teater
Norsk Shakespearetidsskrift
Will og gal teateropplevelse
Scenekunst.no

«I am not what I am»

Verden er en scene, hvor vi spiller våre roller som menn og kvinner, vår posisjon som greve eller vår identitet som narr. HVA DU WILL er et shakespearsk forviklingsdrama, hvor identitet og hierarkier oppløses og du kan velge å være hva du vil. Vårt bilde av hvem vi er, skaper et bilde av hvem vi elsker.

I HVA DU WILL følger vi alle forviklingene som oppstår, når kvinnen Viola ankommer Illyria og utgir seg for å være mann. De begrensende rammene for kjønn og identitet opphører, og kjærligheten og begjæret får fritt spillerom. I identitetsforvirringen og kjærlighetens rus slutter kjønn å spille sin vanligvis markante rolle.

Det blir både kaotisk og komisk — og et bilde på hvor frie vi kunne ha vært, hvis vi bare hadde klart å forkaste de tradisjonelle strukturene vi bygger vår identitet på.

Premiere 7. september 2022 på Oslo Nye Hovedscenen

Program Hva du Will

 

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.