6
Formidabel teaterkunst
Subjekt
5
Tigerstadsteatret har med «Jungelen» skapt en interaktiv, intens og actionfylt teaterforestilling
Dagsavisen
spennende politisk teater som vil skape mange fine klasseromsdiskusjoner
Scenekunst.no

Klimasammenbruddet er her. I 2083 har Skandinavia blitt forvandlet til en jungel og regnet har blitt syreholdig. Norge er okkupert av England og heter nå New Britain. I ruinene av Oslo gjemmer den siste norske motstandsbevegelsen seg. Men nå har de blitt oppdaget. De britiske militærstyrkene har hentet unge mennesker som før var norske til jungelen for å knuse den norske motstandsbevegelsen. De er nærmere å lykkes enn noensinne. Er motstandsbevegelsen sterk nok til å vinne kampen mot New Britain og propagandaen deres? For kampen er også en kamp mellom fortellinger. Hvilken fortelling er egentlig den sanne og riktige? Hva skal man tro på til slutt, og hvordan velger man rett side?

Jungelen er en dystopisk fortelling som tar publikum med inn i en tenkt fremtid. Forestillingen er interaktiv og bygger på dataspillets dramaturgi. Den finner sted i en altomsluttende scenografi der publikum er med på handlingen hele veien, som del av en gruppe de selv har valgt: Soldier, Doctor, Scientist eller Diplomat. Dette valget former hele forestillingen for publikum og gir dem ulike perspektiver på konflikten som utspilles i stykket.

Jungelen er tredje forestilling i Tigerstadsteatret og Oslo Nye Teater sin ungdomssatsing på Trikkestallen. Forestillingen Ingenting av Janne Teller, vant Heddaprisen for beste ungdomsforestilling i 2019 og høsten 2021 spilte vi Ungdomsskolen av Anders Kvammen i samarbeid med DKS Oslo. Jungelen hadde urpremiere 6. november 2020 i Trikkestallen, men grunnet koronarestriksjoner fikk forestillingen aldri møte publikum.

Jungelen er en samproduksjon mellom TIGERSTADSTEATRET, OSLO NYE TEATER og DEN KULTURELLE SKOLESEKKEN i OSLO.

Nypremiere 13. mai 2022 i Oslo Nye Trikkestallen

Skolemateriell Jungelen

 

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.