Hvert år lager Oslo Nye Teater flere forestillinger for barn og unge. Vi samarbeider med Den kulturelle skolesekken om å få vist disse til skoleelever i Oslo.
Vi har også åpnet dørene for byens sjetteklassinger, slik at de får komme på besøk med klassen og oppleve hva som skjer bak, over og under scenen. Teaterhuset er som en liten by i byen, og i denne lille byen finner du mange ulike yrkesgrupper: skuespillere, musikere, dansere, regissører, scenografer, malere, tømrere og snekkere, parykkmakere, kostymemakere, designere, lydteknikere, lysteknikere og mange flere.
Grunnet koronapandemien har vi ikke dette tilbudet til sjetteklassinger p.t.

Skoletilbud:
Vi har også egne skoletilbud og lager undervisningshefte til flere av våre forestillinger. Vi hjelper gjerne til med å skape en egnet ramme rundt teaterbesøket og kan arrangere ulike aktiviteter ved kjøp av billetter.

Omvisning for skoleklasser:
Omvisninger arrangeres på dagtid.

Skuespillermøte:
Vi tilbyr en 20 minutters samtale hvor skoleklassen får mulighet til å stille spørsmål, og skuespillere/ regissør forteller om forestillingen og arbeidet rundt. Dette vil vanligvis skje etter forestillingen.

Bedriftsbesøk for Programfag for valg:
Vi tilbyr også skreddersydde besøk for skoleklasser i Programfag for valg. Omvisning med innsyn i teatrets virke og møte med et bredt spekter av yrkesgrupper.

Kontaktinfo:
For skoleaktiviteter, kontakt Jan Erik Urdshals:
jan-erik.urdshals@oslonye.no / mobilnr. 404 48 247 og vi finner sammen frem til en dato og et opplegg som passer.

Billettbestilling:
Billettbestilling til Oslo Nye Teaters forestillinger kan gjøres via tlf. 22 34 86 80 eller e-post salg@oslonye.no.

Skoler kan hente billettene/betale på billettkontoret i Rosenkrantzgt. 10 innen en gitt frist eller vi kan sende faktura og billetter elektronisk.

Velkommen til gode teateropplevelser på Oslo Nye Teater!

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.