Vil du være med og sette opp et teaterstykke i Trikkestallen?

Til høsten starter Oslo Nye Teater opp barne- og ungdomsteatret UNGE NYE.

Dette er et gratistilbud der du kan velge om du vil være med på scenen som skuespiller – eller om du vil lære om den tekniske delen av å lage en teaterforestilling.

Skuespill
Ukentlige teaterøvinger med fokus på mestring av stemmebruk, skuespillteknikk, samspill, bevegelse, forestillingsevne og improvisasjon. Dette skal ende i at deltagerne medvirker i en forestilling.

Teknisk
Ukentlige kurs/undervisning om hvordan man setter opp en forestilling. Deltagerne vil lære om alt som beveger seg foran og bak scenen for å skape teatermagi! Kurset vil ha hovedvekt på lys, lyd og sceneteknikk.

Det blir tre grupper:
– Skuespill 8–12 år
– Skuespill 13–16 år
– Teknikk 12–18 år.

Øvingene er hver mandag etter skoletid med oppstart 28. august.

Vi anbefaler alle å melde seg på uansett teatererfaring. Frist for påmelding er 15. mai og alle vil få svar om eventuell plass den 19. mai.

Påmeldingen skal inneholde:
– Navn
– Alder
– Motivasjon
– Skuespill/teknisk.

Sendes til ida.nordskaug@oslonye.no

Adresse:
Oslo Nye Trikkestallen
Torshovgata 33.

Vi sees!

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.