Oslo Nye Teaters toppledelse består av teatersjef Runar Hodne (fra 01.01.2023) og administrerende direktør Jan Beckmann (fra 01.01.2016). 

Runar Hodne
Regissør og professor, regiutdannet ved Statens Teaterhøgskole. Ansatt som professor i regi og leder for regilinjen ved KHiO siden 2016. Vært professor og utdanningsleder ved Den Danske Scenekunstskole, København. Aktiv som regissør i mer enn 20 år. Har iscenesatt over 60 oppsetninger ved teatre i Skandinavia, bl.a. ved Det Norske Teatret og som husregissør/del av den kunstneriske Torshov-ledelsen ved Nationaltheatret. Utenlands har Hodne iscenesatt teater ved Dramaten og Stadsteatern i Stockholm, Det Kongelige Teater i København, Aarhus Teater og Teatro Della Limonaia i Firenze. Er tildelt Heddaprisen Beste regi for Nokon kjem til å komme (Nationaltheatret​) og Reumert-priser for Anna Karenina og Helligtrekongersaften ved Aalborg Teater. Regisserte filmen Mot Moskva, hvor han i samarbeid med Jo Strømgren også skrev manus. Teatersjef for Oslo Nye Teater f.o.m. 1. januar 2023.

Jan Beckmann
Har økonomibakgrunn med MBA fra Arizona State University. Han har lang erfaring som leder for publikums- og kulturvirksomheter. Dette inkluderer markeds- og underholdningssjef ved TusenFryd, adm. dir. i Oslo Spektrum og daglig leder for Drammen Scener som inkluderer Drammens Teater og Union Scene. Han har også vært rådgiver i forbindelse med prosjekteringen av publikumsarenaer i Norge.

Styret for Oslo Nye Teater AS
Teatrets styre har fem aksjonærvalgte styremedlemmer som velges på generalforsamlingen (Oslo kommune eier 100% av aksjene) og to styremedlemmer som velges blant de ansatte; en fra de teknisk/administrativt ansatte og en fra de kunstnerisk ansatte.

STYRETS MEDLEMMER (f.o.m. generalforsamlingen 25. april 2023):
Kari Spjeldnæs, styrets leder, Oslo kommune
Kristin Marie Felde, styremedlem, Oslo kommune
Lavleen Kaur, styremedlem, Oslo kommune
Arne Scott, styremedlem, Oslo kommune
Sumeet Singh Patpatia, styremedlem, Oslo kommune
Håvard Hansen, styremedlem, ansattes representant
Ingvild Holthe Bygdnes, styremedlem, ansattes representant.

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.