Oslo Nye Teaters ledelse består av teatersjef Kim Bjarke og administrerende direktør Jan Beckmann. 

Kim Bjarke, teatersjef og regissør. Tiltrådte som teatersjef for Oslo Nye Teater 1. januar 2014. Regiutdannet ved Statens teaterskole, København. Har vært kunstnerisk leder for Nørrebro Teater i København og hatt et virke som kunstnerisk rådgiver ved diverse institusjonsteatre gjennom 20 år; bl.a. ved Den Nationale Scene og Det Kongelige Teater i København. Har instruert mer enn 100 teateroppsetninger i Skandinavia, deriblant Hvem er redd for Virginia Woolf? ved Oslo Nye.

Jan Beckmann har økonomibakgrunn med MBA fra Arizona State University. Han har lang erfaring som leder for publikums- og kulturvirksomheter. Dette inkluderer markeds- og underholdningssjef ved TusenFryd, adm. dir. i Oslo Spektrum og daglig leder for Drammen Scener som inkluderer Drammens Teater og Union Scene. Han har også vært rådgiver i forbindelse med prosjekteringen av publikumsarenaer i Norge.

Styret for Oslo Nye Teater AS
Teatrets styre har fem aksjonærvalgte styremedlemmer som velges på generalforsamlingen (Oslo kommune eier 100% av aksjene) og to styremedlemmer som velges blant de ansatte; en fra de teknisk/administrativt ansatte og en fra de kunstnerisk ansatte.

STYRETS MEDLEMMER:
Jan Erik Knarbakk, styrets leder, Oslo kommune
Kari J. Spjeldnæs, styremedlem, Oslo kommune
Tord Karstein Rønning Krogtoft, styremedlem, Oslo kommune
Lavleen Kaur, styremedlem, Oslo kommune
Kristin Marie Felde, styremedlem, Oslo kommune
Håvard Hansen, styremedlem, ansattes representant
Ingvild Holthe Bygdnes, styremedlem, ansattes representant.

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.