Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Så som i himmelen

Spilleplan

Musikalen Så som i himmelen til Norge!

Den hjertevarme filmen som fikk hele Norge og Sverige til å le og gråte, har blitt en hyllet musikal og settes nå opp på Oslo Nye Teater.

Så som i himmelen er en av svensk filmhistories mest populære og ble i 2018 omgjort til musikal. Med fantastisk nykomponert musikk ga den nytt liv til Kay Pollaks prisbelønte historie om den kriserammete dirigenten Daniel, som kommer tilbake til sin barndoms by og tar over det lokale kirkekoret. Koret består av helt vanlige mennesker; unge og gamle, tykke og tynne, lange og korte, og viser et persongalleri helt ulikt hva man vanligvis ser i en musikal.

Så som i Himmelen er historien om den verdensberømte dirigenten, som forelsker seg i jenta fra ICA-butikken og det er historien om den store ener, som lærer om verdien av fellesskap og om det store i det lille.

Så som i himmelen er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater og Thalia, og skal på  norgesturné med Thalia etter endt spilleperiode på Oslo Nye Teater.

Musikalen hadde premiere på Oscarsteatern i Stockholm høsten 2018 og er til nå sett av 130 000 publikummere. Den har fått strålende mottagelse fra svenske anmeldere og publikum.

Med Hans Marius Hoff Mittet som Daniel og Heidi Ruud Ellingsen som Lena.

Norgespremiere Oslo Nye Hovedscenen 30. januar 2020

Scene:

Oslo Nye Hovedscenen, Rosenkrantzgt. 10: Hovedscenen

Billetter:

Pris kr. 725,- inkl. billettavgift.
Vanlige rabatter

Premieredato:

30. januar 2020

MEDVIRKENDE:
Hans Marius Hoff Mittet,
Heidi Ruud Ellingsen mfl.

Regi: Kim Bjarke og Synne Teksum.
Scenografi: Gjermund Andresen.
Musikalsk ansvarlig: Simon Revholt
Koreografi: Magnus Myhr.

SÅ SOM I HIMMELEN
Manus: Kay Pollak og Carin Pollak.
Musikk: Fredrik Kempe.
Manusmedvirkning: Edward af Sillén

En samproduksjon mellom Oslo Nye Teater og Thalia Teater.

Oppsetningen av Så som i himmelen ble produsert av Vicky von der Lancken, Johan von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, 2Entertain og regissør Markus Virta på Oscarsteatern i Stockholm 13.9.2018.

Tilrettelagt av Solid Media Group