For deg som opplever utfordringer med hørselen, har vi installert et system på Hovedscenen og Centralteatret, som kan hjelpe deg med å høre bedre, og hvor du kan benytte dine egne hodetelefoner, ørepropper eller høreapparat.

For å kunne benytte egne hodetelefoner eller ørepropper opp mot vårt anlegg, trengs en tilkoblingsplugg, som vi gjerne kaller mini-jack, som er den type plugg som vanligvis sitter på hodetelefoner og ørepropper.
Ta kontakt med en av våre publikumsverter, så vil de utstyre deg med en liten mottaker, som du enten kan tilkoble dine egne hodetelefoner eller ørepropper, eller du kan få låne komplett både mottaker og hodetelefoner av oss.

Har du et høreapparat med telespole, som gjør det mulig å koble apparatet til en teleslynge, kan du låne en personlig teleslynge med mottaker av oss. Dette er en ledning du henger rundt nakken/halsen, som gjør at du kan bruke ditt eget høreapparat i stedet for vanlige hodetelefoner eller ørepropper.

Merk at det ikke går an å bruke utstyr med Bluetooth opp mot vårt utstyr.

Har du spørsmål eller er usikker om ditt høreapparat kan brukes opp mot vårt anlegg, kan du på forhånd kontakte leder av lydavdelingen Tore Gustavsen på e-post tore.gustavsen@oslonye.no

Velkommen til en god teateropplevelse på Oslo Nye Teater!

 

Fra venstre: mottaker, hodetelefoner, personlig teleslynge.

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.