- en både morsom og gripende forestilling
Aftenposten
- sårt og effektivt ungdomsteater
Klassekampen
- Treffende teater
Vårt Land
- Mørkt, presist og lekent
NRK

Aksel begynner på ungdomsskolen og blir raskt et offer for mobbere. Lærerne tar ikke ordentlig tak og etterhvert kommer det en følelse krypende som Aksel ikke forstår. Han svetter og alt føles skremmende og tomt.  Han finner trøst i små øyeblikk med en sykkelkamerat. Å være en såkalt nerd er ikke lett, og når Aksel mister den han er aller mest glad i blir alt skikkelig tungt. Finnes det et svar på det eksistensielle spørsmålet: Hva skjer etter døden?

Forestillingen skildrer den eksistensielle ungdomstiden og handler om å våge å være seg selv, tross alt, selv om det koster litt – og å finne sin egen greie, som å lage tegneserier.

Ungdomsskolen er et samarbeid mellom Tigerstadsteatret og Oslo Nye Teater. Forestillingen vil også bli spilt for ungdom gjennom Den kulturelle skolesekken.

Urpremiere 29. september 2021 i Oslo Nye Trikkestallen

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.