The Immortal Jellyfish girl, et økologisk science fiction-teaterstykke, er del 2 av deres Animalia-trilogi. Wakka Wakka utforsker menneskets rolle og ville «fornektelsesferd» inn i en noe teoretisk – men allikevel mer og mer sannsynlig – fremtid.

Langt inn i fremtiden er store deler av jordens overflate å regne som døde soner. Ingenting kan overleve der. Selv utenfor sonene er det ikke mulig for noe liv å overleve uten hjelp. Artene dør ut. Den totale utryddelsen har begynt. Men – det er håp. I et underjordisk laboratorium, midt inne i en død sone, jobber en gammel vitenskapsmann med en hemmelig plan for å gjenopprette jordens økosystemer. Datteren hans «Jellyfishgirl» er nøkkelen. Men hun vet det ikke selv.

Wakka Wakka, bestående av Kirjan Waage and Gwendolyn Warnock, er et prisvinnende teaterkompani, kjent for sine visuelt spektakulære, humoristiske og lekne forestillinger. De har sin helt egen stil, og har du sett en av forestillingene deres, vil du se alle!

Spilles under Go Figure-festivalen 5. – 6. juni 2024 i Trikkestallen

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.