Noah har et viktig juleønske. Moren hans er alvorlig syk og han trenger hjelp fra julenissen. Men hvordan kommer han seg til Snøfall? Og hvordan skal han klare å bekjempe de onde skyggene?

Bli med inn i et nytt kapittel av Snøfalls historie. Sist fulgte vi Selmas reise for å finne familien sin. Nå er vi tilbake i samme univers, med Noah som hovedperson.

Selma har blitt stor og hjelper barn med å sende brev til julenissen. Hun vil gjerne hjelpe Noah, som har en viktig beskjed til julenissen. Men brevene fra Vu vil ikke lenger fly. Og i Snøfall truer skumle skygger med å kneble alt håp.

Denne gangen ser det skikkelig mørkt ut. Men som Snøfalls oppfinner IQ pleier å si: Desember er måneden for mirakler og mysterier. Kanskje det likevel kan gå bra?

SNØFALL 2 er NRKs julekalender i 2023 og er en historie om håpets kraft. I 2024 blir den Oslo Nye Teaters nye juleforestilling.

Vi har tidligere spilt Snøfall i flere julesesonger. Nå er tiden inne til å ta fatt på et nytt og spennende Snøfall-eventyr!

Urpremiere 7. november 2024 på Oslo Nye Teater

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.