Den danske regissøren Kasper Wilton lover en rutsjebane av en forestilling når han skal fortolke Lars von Triers kultklassiker på teaterscenen. TV-serien ble enormt populær da den kom ut på 90-tallet. Og maktkampen mellom legene på Rikshospitalet, og kampen mellom vitenskapen og det overnaturlige, fortsetter å fenge. Nylig kom sesong 3, Riket Exodus til strålende kritikker.

I løpet av to timer skal det historiske Centralteatret romme 65 ulike steder på Riket (Rikshospitalet) – så vel som 14 skuespillere, tre barn, tre sangere, en gruppe syngende losjebrødre, et par gjenferd og et vell av intriger, i denne forestillingen som er både en grøsser og en komedie. Riket har alt!

Skuespillerne fra Oslo Nyes ensemble slippes fri i høyt tempo sammen med Henrik Mestad, som besøker teatret i rollen som svensken Helmer.

Velkommen til en morsom og overdådig forestilling om livets uforgjengelighet, menn med store ego og kvinnene som må rydde opp etter dem.

Norgespremiere 15. mars 2023 på Oslo Nye Centralteatret

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.