Bli med inn i en helt ny musikkteaterversjon av den eventyrlige klassikeren Peter Pan, full av lek, latter, råskap og ømhet – og en magi som bare finnes i teatret.

En gutt bor sammen med sin far og hunden deres. Far springer rundt seg selv og gjør alt for å være som alle andre. Men gutten er ikke som alle andre. Inne i ham herjer et kaos av nye følelser han ikke tør kjenne på og tanker som han ikke har noen å dele med. I stedet lager han fortellinger og eventyrlige sanger fylt av lys og mørke, som han deler med hunden sin.

Men akkurat denne kvelden skjer det noe uventet. Det har vokst frem en skygge i rommet. Skyggen tilhører en annen gutt, Peter Pan, og han og Tingeling har kommet for å få den tilbake.

Peter Pan har noe magisk ved seg som gutten ikke har sett før. Før gutten vet ordet av det, har Peter lært ham å fly, og sammen reiser de til Aldrilandet, som vi alle bærer i oss. Her venter en verden med storslåtte laguner og gjemmesteder under bakken, og ikke minst Peters gjeng The Lost boys. Men her finnes også et stort og farlig mørke, ledet av Hook og hans menn.

Det oppstår et usynlig og magisk bånd mellom de to guttene. Kan følelsene som finnes i Aldrilandet også eksistere i virkeligheten hvor gutten kommer fra, hvor man helst skal være akkurat som alle andre?

Hvordan finne friheten til å våge være oss selv, også når andre helst vil bestemme hvem vi skal være? Har vi egentlig noe annet valg enn å tro på og bringe frem magien vi bærer i oss? Hva skjer hvis vi ikke gjør det?

I musikkteaterforestillingen Peter Pan opplever vi en fortelling om dyp lengsel etter kjærlighet, tilhørighet og frihet til å kunne være den vi er i verden.

Premiere 4. september 2024 på Oslo Nye Teater

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.