Ta plass! Nå samler vi Norges burlesk-elite! Bli med på en uforglemmelig kveld hvor fjær, glitter og den rene kunsten av teatralsk forførelse kommer sammen for å feire den norske burlesk-scenens mangfold og kreativitet. Dette showet lover å være en hyllest til de talentene som har gjort denne scenen til en juvel i Norges kulturelle krone. Ikke gå glipp av denne spektakulære begivenheten.

La deg forføre av de fortryllende opptredenene, hvor hver bevegelse og hvert blikk forteller en historie om frihet og feiring av skjønnhet i alle former. Dette er en hyllest til norsk burlesk, en unik sjanse til å oppleve den lidenskapen og energien som gjør denne formen så uforglemmelig, på en og samme kveld!

Medvirkende:
Burlesk-kompanier fra hele Norge.

Dørene åpner 1 time før forestilling.

Spilles 2. november 2024 på Centralteatret

DET ÅPNE CENTRALTEATRET foregår i perioden fra 4. oktober til 9. november 2024. I over en måned vil ulike teaterkompanier, forestillinger og til og med andre scener i Oslo fylle Centralteatret. Dette er en unik mulighet til å oppleve byens rike kultur- og teaterliv i sin fulle bredde. Initiativet understreker Oslo Nye Teaters rolle som hele byens teater, og gir publikum sjansen til å oppleve et mangfold av Oslos uttrykk og historier. Bli med på festen!
VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.