- Hysterisk morsomt
Scenekunst.no
- Vinner av Oslo Fringes morsomste forestilling 2022
★★★★ Oslo Fringe Review

Naughty Cabaret er en «energibombe» (Scenekunst.no) hostet av Naughty, en seksåring i crocs og den ubrukelige assistenten hennes, Nice. En queer cabaret som utfordrer patriarkatet med spektakulære gjesteinnslag. Disse kan variere i klovn, drag, sirkus, musikk og komedie. Gjestespillere er forskjellig i hver forestilling, og hver forestilling er derfor alltid unik. Hostene, Naughty og Nice, er spilt av “queens of the ridiculous” (★★★★ The Wee Review), Anna Marie Simonsen og Marie Kallevik Straume. Duoens tidligere prosjekter (Troll)  har blitt beskrevet som “irresistibly silly” ( ★★★★ The Guardian) og har turnert i Los Angeles, London, Australia og Edinburgh.

Tidligere gjestespillere inkluderer blant annet Sofie Frøysaa, Pernille Haaland, Øyunn, GUTTA, Mette Alstad, Marie Stork/Simsalah Bum, Suzanne Paalgard, Karoline Ryen/Madam Purpur og Kvinnestemmer. I tillegg til internasjonale utøvere som Elf Lyons, Lucy Hopkins, Ella The Great, Dairy King, Frankie Thompson, Paulina Lenoir med flere

Lineup TBA!

Marie Kallevik Straume (1992) er skuespiller fra Stavanger. Hun er utdannet ved École Jacques Lecoq og LAMDA. Etter å ha unngått klovn i mange år, har hun likevel endt opp med å bli en.
Anna Marie Simonsen (1996) er en scenekunstner og klovn fra Oslo som jobber mellom Norge og Storbritannia. Hun er SOHO Theatre alumni og utdannet ved Goldsmiths University.

Instagram: @naughty.productions

Medvirkende:
Marie Kallevik Straume og Anna Marie Simonsen + gjester.

Dørene åpner 1 time før forestilling.

Spilles 18. oktober 2024 på Centralteatret

DET ÅPNE CENTRALTEATRET foregår i perioden fra 4. oktober til 9. november 2024. I over en måned vil ulike teaterkompanier, forestillinger og til og med andre scener i Oslo fylle Centralteatret. Dette er en unik mulighet til å oppleve byens rike kultur- og teaterliv i sin fulle bredde. Initiativet understreker Oslo Nye Teaters rolle som hele byens teater, og gir publikum sjansen til å oppleve et mangfold av Oslos uttrykk og historier. Bli med på festen!
VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.