Du blir ikke lykkelig når du kommer ut av skapet. Men plutselig blir det en mulighet. Når Knut Kippersund setter seg ved pianoet deler han et knippe personlige låter og tekster om det å kaste seg ut i livet, komme ut, føle seg utafor og det å komme hjem etter at det har gått utfor. I den intime konsertforestillingen Late som jeg lever får vi glimt fra livet til en skeiv millennial, med glitrende dansegulv, nye møter og tårevåte avskjeder.

Late som jeg lever av og med Knut Kippersund hadde urpremiere på Hamar Teater under Politisk korrekt teaterfestival i 2023 og var på gjestespill-turné for Teater Innlandet samme høst.

Knut Kippersund (f. 1991) fra Tangen i Hedmark, er utdannet ved Norges musikkhøgskole. Han er aktiv sanger, låtskriver og skuespiller og er kjent fra en rekke TV-opptredener, bl.a. MGP og The Voice. Låta hans «Head High» ble kåret til årets Oslo Pride-låt i 2021.

Medvirkende:
Knut Kippersund Nesdal

Spilles under Oslo Pride 23. juni 2024 i Teaterkjeller’n

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.