Musikalsk og morsomt!
Aftenposten

Fantorangen og Pivi må plutselig lage en teaterforestilling – men hvordan gjør man dét, egentlig? Fantus vil også være med, men Pivi sier at Fantus er altfor liten. Pivi og Fantorangen vil heller ha med Maurora, som bor i maurtua og kan de utroligste ting.
I Fantorangen, Pivi og Mauroras teaterforestilling kan alt skje – men er det kanskje Fantus som fikser det meste likevel…?

Fantorangen har gledet barn gjennom NRK Super i 17 år. Fantorangen er en evig 3-åring, en notorisk optimist med stor tro på seg selv og på at det meste går bra.
Fantorangen på teater får barna møte Fantorangen og vennene på ordentlig, de må løse mysterier sammen, og synge kjente og nye sanger.

Fantorangen på teater er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater, Riksteatret og NRK. Forestillingen skal på turné med Riksteatret for å glede barn landet over.

Regi: Bård Bjørknes.

BARNEHAGER: barnehageansatte på jobb som følger barnehagebarn på teater får fribilletter 🙂

Urpremiere 21. februar 2024 i Trikkestallen

Turnépremiere i Fredrikstad 14. mars 2024

Se forestillingsprogram

Skriv ut fargeleggingstegninger

For barnehager

Tips til teatertur med barn

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.