Oslo Nye stiller med scenografi, kostymer, rekvisitter og til med skuespillere med tekst fra tidligere forestillinger. Det Andre Teatret stiller med en gjeng improvisatører som skal prøve å få det hele til å gi mening i en og samme fortelling. Kan de klare det? Mest sannsynlig ikke!

Kom og se Det Andre Teatrets Camilla Frey, Mats Eldøen, Veslemøy Mørkrid, Kristine Grændsen, Olli Wermskog, Stian Gulli og Marte Mørland prøve å lage en teaterforestilling i farta!

ONE NIGHT ONLY!

Medvirkende:
Camilla Frey, Mats Eldøen, Veslemøy Mørkrid, Kristine Grændsen, Olli Wermskog, Stian Gulli og Marte Mørland.

Dørene åpner 1 time før forestillingsstart.

Spilles 12. oktober 2024 på Centralteatret

DET ÅPNE CENTRALTEATRET foregår i perioden fra 4. oktober til 9. november 2024. I over en måned vil ulike teaterkompanier, forestillinger og til og med andre scener i Oslo fylle Centralteatret. Dette er en unik mulighet til å oppleve byens rike kultur- og teaterliv i sin fulle bredde. Initiativet understreker Oslo Nye Teaters rolle som hele byens teater, og gir publikum sjansen til å oppleve et mangfold av Oslos uttrykk og historier. Bli med på festen!

 

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.