5
- Lyden av Oslo, drømmen om livet
Aftenposten
- absolutt severdig
NRK
- Medrivende og rørende tolkning av Saabye Christensen-roman
Vårt Land
- den rungande applausen er velfortent
Scenekunst.no

Her blir vi kjent med Oslo, gatene som binder byen sammen og menneskene som bor i dem. I Petter Næss’ regi, følger vi den lille familien Ewald og Maj Kristoffersen, og deres sønn Jesper. De bor i en typisk bygård på Fagerborg på Oslos vestkant, der alle kjenner alle. Jesper er ikke like flink til alt, men han er svært god til å lytte. I vår forestilling er det Nils Petter Molvær som på magisk vis fanger lyden av Oslo.

I Byens spor er det kvinnenes innsats som blir hedret og løftet frem – og bokens opprinnelse ligger, ifølge Saabye Christensen selv, i hans egen mors notater fra Fagerborg Røde Kors. Gjennom dette får vi et rørende innblikk i hvordan Oslos kvinner har stått som bautaer i både egne familier og i et etterkrigssamfunn i rask forandring.

Urpremiere 3. februar 2022 på Oslo Nye Hovedscenen

Program Byens spor

Se intervju med Lars Saabye Christensen og Toril Solvang i Østlandssendingen

Se intervju med Lars Saabye Christensen og Petter Næss i TV2

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.