- grunnleggende varmt og morsomt teater
Scenekunst.no

I et fargerikt og levende univers, fylt med gjenkjennbare og morsomme referanser for store og små, er det endelig tid for Bukkene Bruses sydentur.

Vi følger de tre bukkene fra avreise, gjennom sikkerhetskontroll på flyplassen, og hele veien til Syden.
Finnes det troll der? Nei, så klart ikke! Troll sprekker jo i sola! Likevel bestemmer minstebukken seg for å pakke med seg en vannpistol, bare sånn for sikkerhets skyld …
Med all inclusive-billetter ligger alt til rette for en herlig, problemfri sydenferie. Eller …?
Vi skal ikke røpe handlingen, men spennende blir det!

Med boken Bukkene Bruse dra til Syden har Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund for fjerde gang klart å gjenskape og modernisere det tradisjonelle eventyret om bukkene Bruse fra Asbjørnsen og Moe.
Det er andre gang Oslo Nye Teater lager figurteater av Rørvik og Moursunds bukkeunivers. Første gang var med Bukkene Bruse på Badeland i 2015. Denne gangen er det Maria Drangeid som har dramatisering og regi for Bukkene Bruse drar til Syden.

Velkommen til sydentur!

Urpremiere 22. februar 2023 i Oslo Nye Trikkestallen

Fargelegg Bukkene Bruse

Aktivitetshefte Bukkene Bruse

Tips til teatertur med barn

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.