Er du en av de som fortsatt slår knyttnevene sammen sånn som Ross gjorde? Eller i smug hører på Spice Girls på nattbussen hjem? Du er ikke alene. Bingo BAR er en glitterfarga 90-talls tidsreise. Vi skal synge Whitney Houston, vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Bingo Bar gir deg en sosial og larmende opplevelse utover det sedvanlige. Velkommen til et spektakulært bingo-show, med etterfølgende dansegulv og fest! Programmet består av klassisk Bingo i en uklassisk setting. I oktober har vi 2x NINETIES-tema hvor vi forvandler Centralteatret om til en utopisk nittitalsfantasi! Det kan ikke forklares. Det skal oppleves. Sånn er det bare.
En bingoplate og avkrysningstusj er inkludert i billetten, i tillegg kan du kjøpe flere bingoplater hvis du trenger det. Og det er selvfølgelig også premier!

Medvirkende:
Andrea Vik, Anna Ladegard og Marthe Sofie Eide + TBA.

Dørene åpner 1 time for forestilling.

Spilles fra 19. oktober 2024 på Centralteatret

DET ÅPNE CENTRALTEATRET foregår i perioden fra 4. oktober til 9. november 2024. I over en måned vil ulike teaterkompanier, forestillinger og til og med andre scener i Oslo fylle Centralteatret. Dette er en unik mulighet til å oppleve byens rike kultur- og teaterliv i sin fulle bredde. Initiativet understreker Oslo Nye Teaters rolle som hele byens teater, og gir publikum sjansen til å oppleve et mangfold av Oslos uttrykk og historier. Bli med på festen!
VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.