5
Brutalt og smertefullt om hva som foregår i en massemorders hode
Aftenposten
5
Tarjei Sandvik Moe briljerer i rollen som ung mann som planlegger en skoleskyting
Dagsavisen
Ypperlig regi og en fantastisk rolleprestasjon
Subjekt.no
Flår i sjelen
Scenekunst.no

Den 20. november 2006 skjøt Sebastian Bosse ned elever og ansatte på sin tidligere skole i Emsdetten, Tyskland. Deretter tok han sitt eget liv. Alle overlevde unntatt Sebastian.

Forestillingen er basert på dagboksnotatene, videomaterialet og manifestet som Sebastian etterlot seg. Den gir et unikt innblikk i verdenssynet og hverdagen til en desperat attenåring som befinner seg på utsiden av fellesskapet. Omfattende mobbing, smertefull ensomhet og voldelige dataspill er en kombinasjon som får store konsekvenser.

20. november utfordrer vår empati og visker ut skillet mellom fiksjon og virkelighet. Skoleskytingen ble utført av Sebastian, men kan vi fraskrive oss alt ansvar? Hva forteller handlingen hans oss om vårt samfunn, vårt skolesystem og vår evne til å se hverandre før det er for sent?

Spilles under Heddadagene 17.-18. juni 2022 i Oslo Nye Teaterkjeller’n

(norgespremiere 29. mai 2021 i Oslo Nye Teaterkjeller’n

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.