Hver uke møtes barn og ungdom med ulik kulturell bakgrunn for å utforske hverandres kulturarv på en respektfull og nysgjerrig måte.

Fargespill Oslo lager forestillinger som gir et nært og musikalsk møte med unge menneskers historier, fortalt gjennom musikk og dans fra deres oppvekst og liv.

Fargespill Oslo er langt mer enn en forestilling; det er en metode for hvordan vi møter hverandre som mennesker. Når vi velger å se på mangfold som en ressurs, åpner det seg store muligheter.

Sammen jobber vi mot et mål som forteller om en vei videre for et mer mangfoldig samfunn.

I samarbeid med Oslo Nye Teaters satsing Det åpne Centralteatret arrangerer vi en gratis åpen hiphop- og popping danseworkshop på Centralteatrets scene sammen med Amalie Sasha Schanke!

Amalie Sasha Schanke er danser, kunstner og skuespiller. Hun har tidligere studert hiphop på Circle dance academy i 3 år og 1 år på Juste debout-skolen i Paris hvor hun fokuserte på hiphop og popping freestyle. Amalie har koreografert for musikalen Rottefangeren (august 2021-mars 22).  Amalie er interessert i og har kompetanse om afrikansk tradisjonell dans, som er en viktig faktor i hennes kunstneriske arbeid.

Arrangementet er gratis. Bare møt opp og bli med!

Sted: Centralteatrets scene
Dato: 11. oktober
Klokkeslett: kl. 18-19:30

Gratis for barn og unge fra 12-25 år!

Velkommen!


Fargespill Oslo har også åpne workshops og øvinger i 3. etasje på Centralteatret med Fargespill Oslo hver mandag f.o.m. 14. oktober – t.o.m. 28 oktober, som en del av Det åpne Centralteatret.

Mandager:

  • Kl 17-18 Dans og sang: alle fra 7-13 år er hjertelig velkommen til å bli med.
  • Kl 18-19 Sang: alle fra 13-25 år er hjertelig velkommen.
  • Kl 19-20 Dans: alle fra 13-15 år er hjertelig velkommen.

Alle workshopene er åpne og gratis 😊 Kom til den gruppen du er interessert i!

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.