Kjære publikum!

Jeg gleder meg til endelig å kunne slå dørene opp og invitere dere inn igjen til våre teatersaler. Jeg ser frem til å oppleve fellesskapet med dere og til dialogen mellom sal og scene. Jeg gleder meg til å høre summingen fra publikum før teppet går opp, en summing av forventning og nysgjerrighet. Det tror jeg også det er mange andre som gleder seg til. Jeg tror vi kommer til å oppleve en sult etter levende opplevelser, etter sanselighet, en sult etter å oppleve noe i fellesskap.

Og mens vi venter på at teaterhusene åpner igjen, kan dere se dere rundt på vår splitter nye hjemmeside for å lese om høstens repertoar. Flere av høstens forestillinger tar tak i tema som vi som samfunn og demokrati kjemper med: ulikhet, utenforskap og alternative sannheter. Det er teater som undrer seg, det er teater som er nysgjerrig og som stiller spørsmål.

Velkommen tilbake i teatret når vi igjen kan åpne dørene!

Kim Bjarke
teatersjef

 

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.