Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

For skoler

Arkiv

Skoleklasser

Hvert år lager Oslo Nye Teater flere forestillinger for barn og unge. Vi samarbeider med Den kulturelle skolesekken om å få vist disse til skoleelever i Oslo.

Skoleaktuelt våren 2019:
I perioden tirsdag 5/2 – onsdag 13/3-19 åpner Oslo Nye Teater dørene slik at sjetteklassinger får komme inn og se hva som skjer bak, over og under scenen. Teaterhuset er som en liten by i byen, og i denne lille byen finner du mange ulike yrkesgrupper: skuespillere, musikere, dansere, regissører, scenografer, malere, tømrere og snekkere, parykkmakere, kostymemakere, designere, lydteknikere, lysteknikere og mange flere.

Skoletilbud:
Vi har også egne skoletilbud og lager undervisningshefte til flere av våre forestillinger. Vi hjelper gjerne til med å skape en egnet ramme rundt teaterbesøket og kan arrangere ulike aktiviteter ved kjøp av billetter.

Omvisning for skoleklasser:
Omvisninger arrangeres på dagtid.

Skuespillermøte:
Vi tilbyr en 20 minutters samtale hvor skoleklassen får mulighet til å stille spørsmål, og skuespillere/ regissør forteller om forestillingen og arbeidet rundt. Dette vil vanligvis skje etter forestillingen.

Bedriftsbesøk for Programfag for valg:
Vi tilbyr også skreddersydde besøk for skoleklasser i Programfag for valg. Omvisning med innsyn i teatrets virke og møte med et bredt spekter av yrkesgrupper.

Kontaktinfo:
For skoleaktiviteter, kontakt Jan Erik Urdshals: [email protected] / tlf. 22 34 86 82
og vi finner sammen frem til en dato og et opplegg som passer.

Billettbestilling:
Billettbestilling til Oslo Nye Teaters forestillinger kan gjøres i billettluken: tlf. 22 34 86 80
eller via e-post [email protected].

Skoler kan selv hente billettene i billettluken på teatret og betale der innen en gitt frist, eller vi kan sende faktura og billetter i posten. Vi tillater også bruk av rekvisisjon ved avtale.

Velkommen til gode teateropplevelser på Oslo Nye Teater!

Se alle ›