Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Styre og ledelse

Arkiv

LEDELSE OSLO NYE TEATER AS

Oslo Nye Teaters ledelse består av teatersjef Kim Bjarke og administrerende direktør Jan Beckmann.

Kim Bjarke er utdannet sceneinstruktør fra Statens teaterskole i Danmark, og har de siste årene vært kunstnerisk leder for Nørrebro Teater i København. Han har mange års erfaring som leder av rundt 100 teater- og TV-prosjekter i de nordiske land, og har arbeidet som instruktør og kunstnerisk rådgiver ved en rekke danske teaterscener, bl.a. Det Kongelige Teater i København. Han har også bakgrunn som instruktør fra norske scener, som Nationaltheatret og Den Nationale Scene, hvor han bl.a. var kunstnerisk rådgiver for Bjarte Hjelmeland i hans teatersjefperiode.

Jan Beckmann har økonomibakgrunn med MBA fra Arizona State University. Han har lang erfaring som leder for publikums- og kulturvirksomheter. Dette inkluderer markeds- og underholdningssjef ved TusenFryd, adm. dir. i Oslo Spektrum og daglig leder for Drammen Scener som inkluderer Drammens Teater og Union Scene. Han har også vært rådgiver i forbindelse med prosjekteringen av publikumsarenaer i Norge.

STYRET FOR OSLO NYE TEATER AS
Teatrets styre har fire aksjonærvalgte styremedlemmer som velges på generalforsamlingen (Oslo kommune eier 100% av aksjene) og to styremedlemmer som velges blant de ansatte; en fra de teknisk/administrativt ansatte og en fra de kunstnerisk ansatte.

Styret:
Jan Erik Knarbakk
, styrets leder, Oslo kommune
Signe Horn, styremedlem, Oslo kommune
Karin Julsrud, styremedlem, Oslo kommune
Sveinung Lunde, styremedlem, Oslo kommune
Stein Talleraas, styremedlem, ansattes representant
Ingvild Holthe Bygdnes, styremedlem, ansattes representant.

Se alle ›
Tilrettelagt av Solid Media Group