Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Streisfan

Spilleplan

En sykt stereotypisk hyllest til Barbra Streisand

Skuespiller, sanger, regissør, tekstforfatter, produsent og aktivist; dette er bare noen ord som beskriver Barbra Streisands karriere gjennom seks tiår. Siden hennes debut med albumet The Barbra Streisand Album i 1963, har hun sluppet over femti album. Hun er den eneste i verden som har hatt nummer én-album over seks ulike tiår, og hun er en av de få som har Oscar, Tony, Emmy og Grammy. I tillegg var hun første kvinne noensinne til å vinne en Golden Globe for beste regi (Yentl 1984).

Man kan trygt si at Barbra Streisand er en kvinne som fortjener en hyllest, og her er den! Streisfan er en personlig hyllest fra Sivert Hauge til hans største idol og ikon. Siden han første gang som tiåring opplevde Streisand i filmen Hello Dolly har han hatt en forkjærlighet og fascinasjon for henne. Kanskje var det de fargerike kjolene? Kanskje var det de klassiske Broadway-inspirerte dansenumrene? Kanskje var det den kraftfulle stemmen? Et frø var uansett plantet og det spirte og vokste med rekordfart. Sivert hadde funnet sin diva!

Siverts hyllest er en reise gjennom alle tiårene Streisand har dominert, med smakebiter fra hele hennes repertoar, som strekker seg fra rolige viser til svulstige ballader, og fra symfoniske arrangementer til discorytmer. På piano vil Lars Jonas Bergo klimpre, slagverker Tore Flatjord står for rytmene og Stian Andersen kontrasbasserer med stødig hånd.

Kom uansett om du kjenner Barbra Streisand ekstremt godt, relativt godt, bare litt, eller kanskje ikke i det hele tatt. Og hvem vet? Kanskje konserten skaper et høyere antall Streisfans i denne verden!

Spilles 15. juni 2019 i Oslo Nye Teaterkjeller’n

Scene:

Teaterkjeller’n

Billetter:

Billetter kr. 245,- inkl. billettavgift.
Vanlige rabatter

Premieredato:

Spilles 15. juni 2019

Gjestespill:
STREISFAN
- en sykt stereotypisk hyllest til
Barbra Streisand
Av og med Sivert Hauge

MEDVIRKENDE:
Sivert Hauge.

MUSIKERE:
Lars Jonas Bergo, piano * Tore Flatjord, slagverk * Stian Andersen, kontrabass.

Tilrettelagt av Solid Media Group