Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Oslo Nye Teater

Arkiv

OSLO NYE TEATER
søker

DRAMATURG til vikariat
med snarlig tiltredelse

Vår dramaturg skal ut i permisjon og Oslo Nye Teater har derfor ledig vikariat som
DRAMATURG fra senest 1. januar – 31. desember 2019, med mulighet for forlengelse.

Dramaturgen inngår i det kunstneriske ensemblet på Oslo Nye Teater. Vedkommende arbeider nært med teatersjef, instruktører, dramatikere, oversettere, forlag og informasjonsavdeling. Som eneste dramaturg i organisasjonen stilles det høye krav til arbeidskapasitet, fleksibilitet og selvstendighet. Noe kvelds – og helgearbeid må påregnes.

Det vil bli lagt vekt på høyere utdanning innen dramaturgi, instruksjon- og annen teaterutdanning, språkfag, litteraturstudier og lignende. Det er ønskelig med god oversikt over moderne verdensdramatikk, sterk språklig fremstillingsevne og erfaring fra eget tekstarbeid, samt kjennskap til institusjonsteatret.

Vi tilbyr en spennende og levende arbeidsplass midt i Oslo sentrum.

  • Tiltredelse snarest (senest fra 1. januar)
  • Lønn etter avtale.

Skriftlig søknad merket «dramaturg» sendes med attester og CV til[email protected]

Søknadsfrist20. oktober 2018

Ytterligere spørsmål om stillingen rettes til teatersjef Kim Bjarke på e-post: [email protected] eller mobilnr.  402 46 330

Oslo Nye Teater AS er heleid av Oslo kommune og driver fire scener i tre teaterhus: Oslo Nye Hovedscenen i Rosenkrantzgate, Oslo Nye Centralteatret og Oslo Nye Teaterkjeller’n i Akersgata, og Oslo Nye Trikkestallen i Torshovgata. Oslo Nye Teater har ca. 100 ansatte. Teatret omsatte for ca. 112 millioner kr med et overskudd på kr 1,3 mill. i 2017 og 163 000 personer besøkte våre 514 forestillinger. Oslo Nye Teater AS har til formål å drive teatervirksomhet som er tilgjengelig for allmennheten. Teatret skal som byens teater tilby et bredt repertoar som blant annet inkluderer barne- og familieforestillinger, moderne samtidsdramatikk og musikkteater. Dette gjøres gjennom betydelig egenproduksjon kombinert med samproduksjoner og gjestespill.

Se alle ›
Tilrettelagt av Solid Media Group