Velkommen til Oslo Nye Teater!

Vi tar smittevern på største alvor, slik at du skal føle deg trygg, og følger de råd og retningslinjer som til enhver tid gjelder. I tråd med nye nasjonale retningslinjer ber vi publikum benytte munnbind så lenge de oppholder seg på Oslo Nye Teater. Munnbindet kan tas av når man sitter i eget sete under forestilling.

Vi oppfordrer ellers publikum til å følge noen enkle men gode rutiner for smittevern:
Host eller nys i albuen, vask hendene godt og ofte, bruk antibac og hold avstand – hvis mulig – både i barkø, på toalettene og i foajeen.

I tråd med nye nasjonale retningslinjer kan alkoholservering kun skje når man sitter ved et bord. Finn en sitteplass og bestill og betal ved bordet. Vi oppfordrer alle til å benytte bankkort ved betaling.

Vi anbefaler at du kjøper billetttene dine elektronisk, slik at du kan vise en elektronisk billett når du ankommer teatret. Da vet vi også hvem som besøker teatret i tilfelle smittesporing.

Er du syk, i karantene eller har vært i kontakt med smittede, ber vi deg bli hjemme og kontakte oss for å bytte billettene til en annen dag. Send mail til billett@oslonye.no, så hjelper vi deg.

Velkommen til forestilling!

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.