Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Smittevern

Arkiv

Smittevern ved Oslo Nye Teater

Kjære publikum

Velkommen tilbake til Oslo Nye Teater. Teatret følger myndighetenes forskrifter og retningslinjer for å skape et sikkert miljø for publikum og ansatte. Vi vil at du skal føle deg trygg på teatret vårt, og har derfor utarbeidet et sett med retningslinjer for å forebygge smitte basert på myndighetenes anbefalinger. Vi ber deg følge disse før og under teaterbesøket. Smittevernreglene gjelder for alle våre scener.

På det nåværende tidspunkt har vi kun lov til å ha 200 publikummere i salen på Hovedscenen og Centralteatret. På de små scenene som Teaterkjeller’n og Trikkestallen, vil antallet publikummere være færre.

Alle overflater og kontaktflater på teatret blir desinfisert før og etter forestilling.

Alle billetter vil på det nåværende tidspunkt være unummererte.

Før forestilling
Vi anbefaler deg å kjøpe billettene dine på Oslo Nye Teaters eller Ticketmasters hjemmeside, slik at du kan vise en elektronisk billett når du ankommer teatret. På denne måten vet vi også hvem som besøker teatret i tilfelle smittesporing.

Er du syk, i karantene, føler du deg dårlig eller har vært i kontakt med smittede, ber vi deg bli hjemme, og kontakte oss for å bytte billettene til en annen dag. Send mail til [email protected] eller ring billett-tlf. 22 34 86 80 i åpningstiden, så hjelper vi deg.

Når du ankommer teatret vil du ved inngangsdøren bli møtt av en publikumsvert som gir deg antibac i hendene dine før du går inn. På denne måten forhindrer vi at du tar med deg smitte på hendene inn på teatret.

Her er det viktig at alle som er i samme gruppe, holder 1 meters avstand fra publikumsvert og andre grupper.

Inne på teatret
Når du kommer inn i salen, vil du og din gruppe bli møtt av en publikumsvert som plasserer dere der dere skal sitte.

Alle toaletter og dører inn til salen, parkett eller orkester, har selvbetjente antibac-stasjoner som vi anbefaler at du bruker. Vask hendene hyppig og benytt antibac ved besøk i alle våre teaterhus.

Pausen
Vi ber deg om å bli sittende i salen til det blir gitt beskjed om at du kan reise deg og gå rolig ut i publikumsområdet. Hold avstand på vei ut til foajeen.

Servering Hovedscenen
Foreløpig er det kun baren i 2. etg. på Hovedscenen som er åpen. På grunn av smittevernregler vil servering kun skje ved bordene. Publikum setter seg ved et bord og bestiller der ønsket drikke fra en bartender som tar bestilling, serverer og tar imot betaling. Gjestene kan ta med seg kjøpt drikke/snacks inn i salen.

Vi aksepterer kun kortbetaling. Vi anbefaler kontaktløse kort og at man taster koden med hjørnet på kortet. Det er merket avstand på køordning. Følg instrukser fra publikumsverter og barpersonale.

Servering Centralteatret
Det vil kun være servering fra bordene i Teaterkjeller’n. Samme regler som på Hovedscenen.

Etter forestilling
Når forestillingen er over vil det bli gitt instrukser om å gå rolig ut av salen med smittevern i minne. Det er viktig å holde god avstand til andre publikummere. Det er ikke mulig å oppholde seg i publikumsområdene etter forestilling.

Barnehager og publikum med barn
Det er ikke mulig å spise matpakke før eller etter forestilling i teatrets lokaler. Vi anbefaler derfor barnehager og publikum med barn å ha spist før de ankommer teatret.
Publikumsområdet på Trikkestallen vil åpne 30 minutter før forestilling (ikke 1 time før, som tidligere).

Billettkontor
Det er kun en person av gangen som kan komme inn på billettkontoret. Vi aksepterer kun kortbetaling og ber publikum taste kode med hjørnet av kortet.

Velkommen tilbake til Oslo Nye Teater – vi håper å se deg snart!

Se alle ›