Vi anbefaler bruk av munnbind når man ikke kan holde minst 1 meters avstand.

Vi ber deg følge våre retningslinjer før og under teaterbesøket. Smittevernreglene gjelder for alle våre scener.

Alle overflater og kontaktflater på teatret blir desinfisert før og etter forestilling.

Før forestilling
Vi anbefaler deg å kjøpe billettene dine på Oslo Nye Teaters eller Ticketmasters hjemmeside, slik at du kan vise en elektronisk billett når du ankommer teatret. På denne måten vet vi også hvem som besøker teatret i tilfelle smittesporing.

Er du syk, i karantene, føler du deg dårlig eller har vært i kontakt med smittede, ber vi deg bli hjemme, og kontakte oss for å bytte billettene til en annen dag. Send mail til billett@oslonye.no eller ring billett-tlf. 22 34 86 80 i åpningstiden, så hjelper vi deg.

Når du ankommer teatret vil du ved inngangsdørene finne antibac, som vi ber deg benytte. På denne måten forhindrer vi at du tar med deg smitte på hendene inn på teatret.

Vi anbefaler at du holder 1 meters avstand til alle som ikke er i din husstand.

Inne på teatret
Når du kommer inn i salen, blir du møtt av publikumsverter som viser hvor du skal sitte (gjelder Trikkestallen og Teaterkjeller’n).

Alle toaletter og dører inn til salen, parkett eller orkester, har selvbetjente antibac-stasjoner som vi anbefaler at du benytter. Vask hendene hyppig og benytt antibac.

Pausen
Husk å holde god avstand til andre gjester.

Servering Hovedscenen
Grunnet smittevernhensyn vil alkoholservering kun skje ved bordene. Man setter seg ved et bord og bestiller og betaler der ønsket drikke. Publikum kan ta med seg kjøpt drikke/snacks inn i salen.

Vi aksepterer kun kortbetaling. Vi anbefaler kontaktløse kort og at man taster koden med hjørnet på kortet. Det er merket avstand på køordning. Følg instrukser fra publikumsverter og barpersonale.

Servering Centralteatret
Alkoholservering må skje ved bord enten i Teaterkjeller’n eller på Cafescenen (forestillingsavhengig).

Etter forestilling
Når forestillingen er over vil det bli gitt instrukser om å gå rolig ut av salen med smittevern i minne. Det er viktig å holde god avstand til andre publikummere. Det er ikke mulig å oppholde seg i publikumsområdene etter forestilling.

Barnehager og publikum med barn
Det er ikke mulig å spise matpakke før eller etter forestilling i teatrets lokaler. Vi anbefaler derfor barnehager og publikum med barn å ha spist før de ankommer teatret.
Publikumsområdet på Trikkestallen vil åpne 30 minutter før forestilling (ikke 1 time før, som tidligere).

Billettkontor
Det er kun en person av gangen som kan komme inn på billettkontoret. Vi aksepterer kun kortbetaling.

Velkommen til Oslo Nye Teater!

Se covid-19-forskriften (se § 13c.Krav til avstand på arrangementer)

Se råd og regler fra Oslo kommune

Se Helsenorge – oversikt over regler og anbefalinger

Se Regjeringen – oversikt over nasjonale tiltak

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.