Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Kreativt team Min Pappas Porno

Arkiv

Odd-Magnus Williamson
Odd-Magnus Williamson f. 1980 er en norsk skuespiller, tekstforfatter & komiker.  Han er født og oppvokst på Nordstrand og Mortensrud i Oslo. Han er kjent fra tv & film produksjoner som Kon-Tiki, Torsdag kveld fra Nydalen & Reprise. Høsten 2016 blir han å se i de store norske tv-seriene NOBEL på NRK og Aber Bergen på TV 3.

Jostein Kirkeby-Garstad
Jostein Kirkeby-Garstad f. 1976. Regissør, koreograf og dramatiker fra Nesodden. Han lager musikaler og teaterstykker over det ganske land. Sist The Sound of Music på Kilden konsert- og teaterhus, og Hakkebakkeskogen i Dyreparken.

Joakim Foldøy
Joakim Foldøy f. 1970. Lysdesigner fra Tananger. Han gjør lys- og scenedesign innen et bredt spekter av scenekunst. Her nevnes blant annet Skjønnheten og Udyret på Christiania Teater, Les Miserables i Sandnes kulturhus og En folkefiende på Kilden.

Fredrik Baden
Fredrik Baden har jobbet med musikkproduksjon de siste 10 årene, med hovedvekt på teater. Han har bl.a. arrangert musikk til Tryllefløyten på Den Norske Opera, en internasjonal oppsetning av Peer Gynt, samt skrevet musikk for forestillingene Inntrengerne på Teater Innlandet, Dødsforelska på Nordland teater, 1349 – Pesten med Statsteatret, Jul i Blåfjell på Folketeateret, Stup i Fryajuvet m.m.

Martin Leines
Martin Leines f. 1989 er en norsk skuespiller, produsent og gründer. Han har medvirket både på og bak scenen i produksjoner som Pippi Langstrømpe, Show girls 2, Skjønnheten og Udyret og Artistgallaen. Tidligere house manager på Christiania teater.

Aleksander Erichsen
Aleksander Erichsen f. 1988 er en norsk produsent, art director & gründer. Han står bak en rekke kulturinitiativ og har i tillegg flere års fartstid fra norsk reklamebransje der han har jobbet med landets største merkevarer og byråer.

Se alle ›