Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Bytt billetter i verdikupong

Arkiv

Kjære publikum!

Først vil vi gjerne få takke dere for tålmodigheten i forhold til avklaring om utsatte og avlyste forestillinger. Det har rett og slett ikke vært mulig å komme med mer konkret informasjon til dere tidligere. Samtidig har det vært et stort økonomisk og planmessig puslespill å legge for oss. Da myndighetenes forbud medførte at vi måtte stenge teatret og avlyse alle forestillinger fram til og med 15. juni, rammet dette oss hardt. Vi tilbyr nå en løsning til dere som vi håper vil gjøre det økonomisk mulig for oss å overleve denne perioden.

Ca. 10. august vil alle som er berørt av avlysningene motta en verdikupong. Denne kupongen kan brukes til å betale fremtidige forestillinger på Oslo Nye Teater.

Til deg som har billetter til Så som i himmelen har vi en gledelig nyhet. Oslo Nye Teater jobber for å kunne sette opp igjen denne musikalen første halvår 2021, hvis smittesituasjonen tilsier det. Du vil da kunne bruke verdikupongen på denne oppsetningen dersom du ønsker det.

Gjennom denne ordningen reddes Oslo Nye Teater økonomisk og vi kan sikre teatrets fremtidige eksistens.

Hilsen alle som har sin jobb i Oslo Nye Teater

(sist oppdatert 14. mai 2020)


Etter nye retningslinjer fra Regjeringen ser vi oss nødt til å avlyse alle forestillinger fram til 15. juni. Vi er veldig lei oss for dette.

Vi tar kontakt med alle dere som har kjøpt billetter til våre forestillinger. Det er ikke nødvendig å kontakte oss.

Vi ber om forståelsen for situasjonen vi er i og håper å se dere snart igjen i teatret.

(oppdatert 14. april)


Avlysninger grunnet koronavirusutbruddet
Som kunngjort 13. mars er alle forestillinger og arrangementer til og med 14. april dessverre avlyst.

Det er mye som må avklares i forhold til hvordan vi behandler dette videre.

Vi vet på det nåværende tidspunkt ikke hvordan vi skal løse utfordringen med allerede kjøpte billetter, men vi skal gjøre det vi kan for å imøtekomme dere på best mulig måte. Vi vil etter hvert kontakt alle som har billetter til forestillinger som har blitt avlyst. I mellomtiden ber vi om forståelse for at dette kan ta litt tid, da alle ansatte på Oslo Nye Teater også er i 14 dagers karantene, da det er påvist smitte hos en av våre ansatte.

Vi takker for forståelse for dette og ber dere alle følge med her på hjemmesiden vår for videre oppdatering.

(16. mars, kl. 14.17)


Avlysninger grunnet koronavirusutbruddet
Alle forestillinger og arrangementer til og med 14. april er dessverre avlyst.

Alle forestillinger og arrangementer på Oslo Nye Teater er avlyst til og med 14. april på grunn av nye anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

Teatret har et generelt samfunnsansvar for å gjøre hva vi kan for å hindre smitte. Arrangementer som samler mange mennesker, samt bruk av offentlig kommunikasjon til og fra gir grunnlag for stor smittespredning. Oslo Nye Teater har foretatt en intern risikoanalyse i samråd med bedriftshelsetjenesten og kommet fram til at det ikke er forsvarlig å opprettholde våre publikumsaktiviteter.

Vi synes dette er leit og beklager til alle våre publikummere som får sine teaterbesøk hos oss endret, men håper på forståelse for at vi alle har et samfunnsansvar for å hindre videre spredning av koronaviruset.

Som nevnt i pressemelding er det påvist smitte for en av våre medarbeidere ved teatret. Oslo Nye Teaters ansatte er derfor satt i karantene i 14 dager fra og med nå (12/3-20), men vi vil jobbe hjemmefra i karanteneperioden. I og med at teatret ikke er administrert fra huset, ber vi publikum og våre samarbeidspartnere om å ta kontakt via e-post.
Vi vil ta kontakt med vårt publikum så snart vi har oversikt og kommer tilbake med mer informasjon.

Vi kommer tilbake med mer informasjon på denne siden fortløpende.

Vi takker for forståelse og tålmodighet fra alle.

(Oppdatert 13. mars kl. 15.45, 12. mars kl. 15.33/
kl. 13.24)


Alle forestillinger ved Oslo Nye Teater avlyses i perioden onsdag 11. – søndag 15. mars
Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse alle forestillinger ved våre scener i perioden 11.-15. mars grunnet koronavirusutbruddet, etter anbefaling fra offentlige myndigheter. Dette gjelder forestillingene av Så som i himmelen, Mysteriene i Kråkeslottet barnehage og Johan H. Maurud gjenforteller Skam. Publikum bes ta vare på billettene.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart videre fremdrift er avklart. Vi oppdaterer informasjonen på denne siden fortløpende.

Teatret har et generelt ønske om å ivareta vårt samfunnsansvar for å gjøre hva vi kan for å hindre smitte.

Vi beklager alle ulemper avlysningene medfører for vårt publikum.

(11. mars kl. 15.45)


Avlysning onsd. 11. mars:
Onsdag 11. mars avlyser vi forestillingene av SÅ SOM I HIMMMELEN og MYSTERIENE I KRÅKESLOTTET BARNEHAGE grunnet koronavirusutbruddet etter anbefaling fra offentlige myndigheter.
Publikum bes ta vare på billettene.
Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart videre fremdrift er avklart. Følg med på Oslo Nyes hjemmeside, som vil oppdateres fortløpende.
Vi beklager ulempene dette medfører for vårt publikum.

(11. mars kl. 11.40)


Avlysning tirsdag 10. mars:
Folkehelseinstituttet kom i ettermiddag med en anbefaling om å avlyse arrangementer med mer enn 500 personer. Vi ser oss derfor dessverre nødt til å avlyse kveldens forestilling av musikalen SÅ SOM I HIMMELEN på Oslo Nyes hovedscene i Rosenkrantzgate 10. tirsdag 10. mars.
Vi vil fortløpende komme med oppdatert informasjon om videre forløp.

(10. mars)

Se alle ›