Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Kårner Kafe

Spilleplan

Om livet på den brune puben

To av våre største «opphavere» – Ingvar Hovland og Lars Martin Myhre – framfører sin konsertforestilling Kårner Kafe.  Her presenterer de oss for sitt eget lille univers, skapt omkring en særdeles brun kneipe beliggende på et hjørne et eller annet sted i kongeriket Norge.
Her møter vi en del av stamgjestene; et rufsete og slitent klientell – men tidvis likevel med adskillig livsvilje. «Kongen på haugen» er den lett kriminelle og tungt arbeidsskye Frivoll. Der andre strør om seg med livsmotto som “grip dagen!”, er Frivoll mer for å “ta kvelden”. Vi møter Josse, en gang i tiden kjent som presten Johannes, dikteren Fred, den konkursrammede Direktøren, den havarerte Chiefen og deres alles Britta Blomme. Over dem alle våker stedets innehaver Erna, med et omsorgsfullt blikk og en stor romslighet – både i forhold til sine gjester og til skjenkeloven.
Myhre og Hovland presenterer oss for stamgjestenes sorger og gleder, med varme og humor og uten moralsk pekefinger. I salig Bellmanns ånd, men anno vårt eget århundre.

Ingvar Hovland og Lars Martin Myhre står bak en rekke låter i Den norske sangboka, enten sammen, eller i samarbeid med andre, som for eksempel Vamp, Odd Børretzen mfl. Låter som Månemannen, På bredden, Noen ganger er det all right, Måkene, Vintersang, Trøstesang, Hun lignet på en som var pen og mange, mange andre. Mange av låtene i Kårner Kafe er spilt inn på Lars Martin Myhres soloplater.

Ingvar Hovland: En av våre fremste tekstforfattere. Jobber bl.a. med Vamp, Elle Melle, Trond Granlund, Rita Eriksen, Lars Martin Myhre og veldig mange flere.

Lars Martin Myhre: Artist, komponist, produsent. Har deltatt på nærmere 70 plater, både soloalbum og i samarbeid med folk som Odd Børretzen, Arild Nyquist, Palle Mikkelborg og Halvdan Sivertsen. Han har mottatt fire Spellemannpriser pluss tre nominasjoner og ble nylig tildelt Alf Prøysens ærespris. www.larsmartinmyhre.no

Spilles i Oslo Nye Teaterkjeller’n fra 16. oktober 2018

Scene:

Teaterkjeller’n

Billetter:

Pris kr. 375,- inkl. billettavgift.
Vanlige rabatter

Premieredato:

Spilles fra 16. oktober 2018

Gjestespill:
KÅRNER KAFE
av Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland

Lars Martin Myhre, gitar/vokal
Ingvar Hovland, resitasjon

Tilrettelagt av Solid Media Group