Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Jeg er det dikt…

Spilleplan

Jeg er det dikt som ingen skrev

Årets forestilling, Jeg er det dikt som ingen skrev, med teaterelevene fra Oslo kulturskole, løfter Inger Hagerups dikt og tekster opp på scenen. Gjennom ungdommenes blikk og forskning vil ordene nysgjerrig vendes på. Nennsomt behandler elevene både det vare og skjøre i hennes diktning; samtidig som det kraftfulle ungdomsmotet og livshåpet trer frem. Det hele er kyndig vevd sammen med regihjelp og veiledning av Beate Eriksen.

Forestillingen består av tre deler. Elevene har valgt sine egne dikt, og i de to første delene får dere se elever som også har improvisert frem egne tekster.
Følgende grupper er med i produksjonen:
Del 1. Gruppe 23 – Onsdag 17.30-19.30
Del 2. Gruppe 21 – Mandag 16.30-18.30
Del 3. Gruppe 22 – Mandag 18.30-20.30

Del 1:
Dette er jenter som er 17 & 18 år og som ser tilbake på tiden da de traff hverandre som tenåringer. De husker hvordan det var å være tenåring og det å gå i 7.- 8. klasse . For jentegjengen kom denne ideen som en følge av å arbeide med nettopp Inger Hagerup sine dikt. Det er stor forskjell på å være 13 og 18 år, selv om man fremdeles er i kontakt med tenåringen i seg, ja kanskje resten av livet? På samme måte er Hagerup like aktuell i alle livsfaser.

Del 2:
Tema denne gjengen har vært i denne vinteren, er hvem er jeg – og hvorfor ? Og derfor får vi her også se endel improviserte scener fra elevene, innimellom diktene de har valgt

Del 3:
Teatergruppen Ungdomsmot er sist ut denne kvelden. Gruppen viser Inger Hagerups tekster.

Spilles på Oslo Nye Centralteatret 28. mai kl. 18

Scene:

Oslo Nye Centralteatret, Akersgata 38

Billetter:

Pris kr. 65,- inkl. billettavgift

Premieredato:

Spilles 28. mai kl. 18

JEG ER DET DIKT SOM INGEN SKREV
Med elever fra OSLO KULTURSKOLE

Tilrettelagt av Solid Media Group