SPILLESTEDER:
– Torsd. 23. sept. kl. 17 og 19: Nationaltheatret (Oslo Byfestival)
– Lørd. 25. sept. kl. 11, 13 og 15: Spikersuppa (Oslo Byfestival)

Inne i TIGERBUSSEN er det et magisk univers der alt kan skje. Av og til har Tigerbussen et teater i magen hvor TIGERTRUPPEN spiller ut de største fortellingene de vet om – sammen med barna; ”Vi forteller, sant eller usant, det spiller ingen rolle, så lenge det er fortalt så finnes det». Det Tigertruppen IKKE vet er at lengst inne i TIGERBUSSEN finnes Fantasia, stedet der alle fortellinger blir født. Her inne bor Fantastikerne og de trenger hjelp fra barna for å holde fantasien levende.

Med forestillingen Tigerbussen har et teater i magen ønsker Tigerstadsteatret å gi barna et kreativt friminutt med en interaktiv og altomsluttende totalopplevelse. Forestillingen skal føles som et friskt, kreativt pust – etter et år uten inntrykk. Et nødvendig påfyll og et minne for livet!

Tigerbussen var en gang en ekte tiger i en verden der forestillinger blir virkelige. Den lille tigeren ble røvet av voksne, og sendt til et land som kunne bruke pelsen til dyne. Den havnet i Norge og ble satt i fange under Akershus festning i Oslo. En dag ble den funnet av en gjeng barn som gjorde den så sterk at den klarte å bryte ut av buret sitt. Den lille tigeren ble supersterk og superrask og ble barnas hjelper og beskytter i Tigerstaden. Da den vokste, var det et barn som fant på ideen om at Tigeren burde forvandle seg til en trailer. Et annet barn kom på ideen om at traileren som ble kalt for Tigerbussen legger egg og ut av eggene klekker den rare voksne som spiller teater.

Slik ble Tigertruppen født. Denne truppen følger Tigerbussen rundt over alt og inviterer barn inn i Tigerbussen. Tigerbussen åpner gapet når barna brøler. Tigerbussen har et teater i magen bygger på denne forestillingen.

Tigertruppen bygger på Commedia dell’arte og andre folkelige teatertradisjoner som sirkus, karneval og turnerende middelaldertrupper. Tigerstadsteatret har utviklet et sett med karakterer som vil følge Tigerbussen som publikumsverter uansett hvilken forestilling som spilles inne i teatret.

Forestillingen er produsert av Tigerstadsteatret i samarbeid med Oslo Nye Teater, DKS i Oslo, Det andre Teatret og Redd Barna

FOR MER INFO SE www.tigerstadsteatret.no

Spilles rundt i Oslo fra 11. august 2021

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.