- Noe så sjeldent som morsomt teater om kjønnsidentitet
Aftenposten

I Stor cis-energi ønsker vi å gi vårt unge publikum en interaktiv teateropplevelse utenom det vanlige. En lærerstab, ledet av en meget tydelig assisterende rektor, kastes inn i en debatt der alle forsøker å holde på den gode stemningen. Det er kommet inn en søknad fra en elev som ønsker å bytte lag, over til det motsatte kjønnet.

En vikar i dans, en rektor, en norsklærer, en håndballærer og en fotballærer fra idrettslinja må balansere seg gjennom ulikheter og uenigheter med mål om å finne en akseptabel løsning. Stor cis-energi belyser et tema som vekker noen av de sterkeste følelsene og reaksjonene i vår tid: kjønn, privatlivet til skeive og transpersoners rettigheter.

Teaterforestillingen utspilles i en intim setting der publikum kommer tett på både karakterene og følelsene.

NB! Forestillingen inneholder referanser til skytingen ved London pub 25. juni i fjor. Det vil bli avspilt skuddlyder mot slutten, og lysdesignet kan i enkelte scener virke triggende for lyssensitive.

Spilles under Heddadagene 16.-17. juni 2023 i Oslo Nye Trikkestallen

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.