Andreas har alltid følt seg litt rar. Og det er jo klart at det ikke har vært noe lett for ham, det er jo klart det. Derfor tar han tak i problemet på eneste hensiktsmessige måte: en time alene på scenen med musikk, rekvisitter og sanger på rim.

Her får du en frisk blanding av rykende ferskt materiale om det som er rart, det som absolutt ikke er rart, og ensomheten i det å være rar. For hvor ensomt er akkurat dét, sånn egentlig? Gregersen lover som alltid originalitet, skarp satire, og en dose fjas, samt en haug med ulike musikkinstrumenter som vil bli traktert med svært varierende grad av virtuositet.

Andreas Gregersen (f. 1991), er musiker, komiker, og prisvinnende revytekstforfatter. Han har flere tidligere soloshow i bagasjen, og en unik tilnærming til musikalsk humor. Forrige gang han hadde show, beskrev noen ham som en blanding av gammal Chat Noir, Bo Burnham og en fourpack med Pepsi Max. Og på et vis er det en nokså treffende beskrivelse fremdeles.

Medvirkende:
Andreas Gregersen.

Dørene åpner 1 time før forestillingsstart.

Spilles 21. mars 2024 i Teaterkjeller’n

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.