Plutselig Barneteater er improvisert eventyrteater for hele familien! Tre morsomme skuespillere og en knallgod pianist improviserer frem fantastiske teaterforestillinger med publikums hjelp. Publikum kommer med forslag og innspill, og påvirker handlingen på scenen. Ofte er utgangspunktet en kjent fortelling eller eventyr, men historiene finner gjerne nye veier underveis i forestillingen! Dette gøyale samarbeidet skaper nye fantastiske historier og skjebner. Kjente og kjære film- og eventyrkarakter kan komme opp i de mest uventede og overraskende situasjoner. Hva skjer hvis Reveenka gifter seg med Luke Skywalker? Hvem er flinkest til å rappe av de tre små griser og de syv små dverger? Og hva om Spiderman tar seg ferie akkurat når trollet under brua bestemmer seg for å reise inn til byen for å spise kongefamilien?

Plutselig barneteater skjer i øyeblikket, sammen med publikum! Hver forestilling er helt unik, ingen forestilling er lik den forrige.

Sjekk også ut Plutselig Barneteaters improviserte hørespillpodcast!

Medvirkende:
Andreas Cappelen, Benedikte Kruse, Henrik Horge og Lars Andreas Aspesæter.

Dørene åpner:
30 minutter før forestillingsstart.

Spilles t.o.m. 20. mai 2023 i Oslo Nye Teaterkjeller’n

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.