Publikum kommer med forslag og innspill, og påvirker handlingen på scenen. Ofte er utgangspunktet en kjent fortelling eller eventyr, men historiene finner gjerne nye veier underveis i forestillingen! Dette gøyale samarbeidet skaper nye fantastiske historier og skjebner. Kjente og kjære film- og eventyrkarakter kan komme opp i de mest uventede og overraskende situasjoner. Hva skjer hvis Reveenka gifter seg med Luke Skywalker? Hvem er flinkest til å rappe av de tre små griser og de syv små dverger? Og hva om Spiderman tar seg ferie akkurat når trollet under brua bestemmer seg for å reise inn til byen for å spise kongefamilien?

Plutselig barneteater skjer i øyeblikket, sammen med publikum! Hver forestilling er helt unik, ingen forestilling er lik den forrige.

Sjekk også ut Plutselig Barneteaters improviserte hørespillpodcast!

Medvirkende:
Andreas Cappelen, Benedikte Kruse, Henrik Horge og Lars Andreas Aspesæter.

Dørene åpner:
30 minutter før forestillingsstart.

Spilles fra 16. september 2023 i Oslo Nye Teaterkjeller’n

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.