5
- Vandreteater med aha- opplevelser
Aftenposten

Byrommet har vært et av få åpne steder under pandemien, et av få åpne steder som er tilgjengelig for alle i Oslo by. Som en parallell til livet hjemme, kan turen rundt i byen gi oss muligheten til å legge merke til nye detaljer, til å stoppe opp og løfte blikket.

Slik som byen er et konglomerat av ulike inspirasjonskilder, tidsepoker, former og farger, har vi latt vandringen befinne seg i et assosiativt og anekdotisk landskap. Vi har latt oss inspirere av moderne så vel som klassiske tekster. Vi er innom Ibsen, Hamsun, egenskrevet materiale og historiske fakta knytta til steder vi passerer, og mye mer.

Utdrag fra Erling Kagges bok Å gå – ett skritt av gangen danner en rød tråd gjennom vandringen.

Vandreforestillingen starter vis a vis hovedinngangen til Oslo Nye Teater i Rosenkrantz’ gt. 10, utenfor Oslo Akutten.

Riktig god tur!


Her følger viktig informasjon du må lese før du begir deg ut på vandring:

SLIK GJØR DU DET: 

  1. I bekreftelsesmailen fra Ticketmaster får du tilgang til en lenke til lydfilen. Ta med egne hodetelefoner, og kanskje noen du ønsker å oppleve vandreforestillingen sammen med.
  2. Lydfilen spilles av fra din egen mobiltelefon. NB: husk fulladet mobiltelefon når du skal ut på vandring. Et lite tips: skru på sparebluss-modus, samt ha på lydløs.
  3. Forestillingen kan oppleves når du selv ønsker, men fordi Citypassasjen kan være stengt visse tider på døgnet foreslår vi hverdager mellom kl. 10-00.00 og i helgen kl. 13-00.00.
  4. Still deg utenfor Oslo Akutten i Rosenkrantzgate, se mot Oslo Nye Teaters fasade og trykk play på lydklippet. Er dere flere, tell til tre og trykk på play samtidig.
  5. Informasjon om hvor du skal gå kommer på øret med god feilmargin og påminnelser. Du kan alltid pause klippet og gå tilbake om du skulle trenge det.
  6. Forestillingen varer i 1 time og 15 minutter (75 min.) og vandringen er 3,5 km lang.
  7. Dersom det skulle oppstå uforutsette hindringer i vandringsbanen, oppfordrer vi deg til å pause lyden og finne en vei rundt.
  8. Husk å være forsiktig i trafikken, kle deg etter været og riktig god tur!

 

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.