Fem tidligere svært nære venninner møtes igjen i et bryllup da en av dem skal gifte seg. Det er fagre Eva som skal stå brud og hun skal gifte seg med den giftige og manipulative Adam. De har invitert inn til et særdeles ekstravagant bryllup med… *trommevirvel*… Edens hage-tema.

I møte med hverandre og sine gamle jeg i hjembyen i Vestfold, begynner ting fra fortiden å komme frem. Det viser seg at alle i gjengen har sin egen trøblete forhistorie med brudgommen, og når de så blir vitne til jerngrepet han har begynt å få om Eva, holder de det ikke ut. De må agere.

Det flotte bryllupet blir etterhvert et blodig og alkoholisert virvar, ledet an av kompromissløse hevngjerrige kvinner som er lei av å bli behandla som dritt.

Medvirkende:
Marit Røste mfl.

Dørene åpner: kl. 20

Lesningen starter: kl. 21

I Oslo Nye Teaterkjeller’n 26. oktober 2023

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.