Hvordan skape et perfekt menneske? Er det noe som er mulig, eller er perfekt noe som er subjektivt?

Frankenstein er en godt kjent historie om hvordan Doktor Henry Frankenstein skaper et monster og i filmen fra 1931 fikk den kjente replikken «It’s alive» sitt origin. Det mange kanskje ikke er så godt kjent med, er at Doktor Frankenstein aldri hadde ment å skape et monster,  kun et nytt menneske, lagd av hans egne hender, men ved et uhell fikk det nyskapte mennesket en hjerne tilhørende en morder og i det ble Monstret skapt.

Kiki’s Burly Q ønsker å fortelle denne historien med bruk av burlesque, drag, sang, monologer, humor og litt mørke. Konseptet å fortelle en kjent historie på en ny måte med humor, dans og sang er noe som blitt gjort i mange år. I England har de noe som kalles for Panto, der de forteller en kjent historie og bruker nåværende referanse og musikk, og i USA har de brukt drag, burlesque og sang og også der brukt nåværende hendelser, referanser og musikk, og nå er det Norges tur til å få oppleve denne tidløse klassikeren i et helt nytt omslag.

Kan søken etter perfeksjon og det å passe inn gå for langt?

Franquenstein – The Burlesque revue is ALIVE!

Medvirkende:
Christie Kynkäänniemi Gustavsson, Channette Ström, Åshild Livsdatter Brinchmann Løvvig, Karoline Folkvord Ryen, Oda Marie Haugholt & Hanna Nes.

Produksjon: Christie Kynkäänniemi Gustavsson & Channette Ström /
Regi: Simen Tranulis & Christoffer Paulsen / Manus: Channette Ström /
Koreografi: Christie Kynkäänniemi Gustavsson & Pierre Palm /
Lysdesign: Alexander McNally.

Dørene åpner kl. 20

Showet starter kl. 21

Spilles fra 22. september 2023 i Oslo Nye Teaterkjeller’n

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.