Fluffers samler denne kvelden alt de har vært igjennom i løpet av sine stormfylte liv dette året. De blander alvor og humor, og de gir deg det du aller helst vil ha: Glede toppet med sorg!
Fluffers glitrer deg inn i en salig blanding av bjeller, glitterstøv, reinsdyr, dikt, høytid, små nisser og mye annet morro.

Welcome to a fluffy christmas! We gonna fluff you up, take you to the top! Kanskje kommer nissen!

Medvirkende:
Deep dive – Marika Enstad, vokal
Lucifer king – Øyvind B. Lyse, vokal/bass
Mr. Red Hot – Vidar Løvstad, gitar
Bob Buttom – Robert Skjærstad, trommer

Dørene åpner kl. 20
Showet starter kl. 21

Om FLUFFERS:
Fluffers er et showband med høy glitterføring, patos, fjær, god dose humor, fengende rytmer ispedd hjerte og smerte fra alle livets fasetter. Showet består av både cover låter og egne låter i retning balkan, world, pop, country, kabaret m.m. Europa, arabiske netter, de svenske skogene, tyske slagere, mødre, svik, identitet og kjærlighet kommer til uttrykk i våre sanger. Kort sagt: ALT! Vi ønsker å strekke oss maksimalt i vårt uttrykk for å og se hva som oppstår i møtet mellom det obskøne og det raffinerte. Vi er et grenseløst ekstrovert band, som søker det optimale.

Spilles fra 7. desember 2023 i Oslo Nye Teaterkjeller’n

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.